Voor deelnemers

KR8 ("Kracht") is hét programma voor mensen met een (ernstige) psychische kwetsbaarheid, of verslaving. KR8 helpt je het beste resultaat uit je behandeling te halen en samen te werken aan herstel en toekomst.

Wat is het KR8-programma?

KR8 is een programma dat bijdraagt aan jouw herstel. In verschillende instellingen wordt KR8 al aangeboden als onderdeel van jouw behandeling. Lees meer over wat het programma voor jou kan betekenen.

Lees meer

Wat betekende KR8 voor mij als deelnemer aan het programma?

Lees meer over de ervaringen van deelnemers die al hebben deelgenomen aan het KR8-programma.

Lees meer

98% van de deelnemers zou dit programma aanbevelen.

Deelnemers waarderen de leerzame en praktische informatie over hun aandoening, de behandeling en hun herstel. De steun en herkenning van de groep wordt erg gewaardeerd. De gezellige KR8-lounge is een fijne omgeving om aan herstel te werken. Ook de mooie werkboeken, video’s en oefeningen, de gezamenlijke activiteiten en de lunch worden positief beoordeeld.

Werk samen aan jouw herstel en toekomst

KR8 helpt jou samen te werken aan jouw herstel en toekomst. Vanuit je persoonlijke krachten en kwetsbaarheden maak je je eigen ‘KR8 Verder op Weg-plan’, waarmee je klaar bent om jouw weg naar de toekomst te vervolgen!

Lees meer

KR8 wordt aangeboden als onderdeel van de behandeling in verschillende GGZ-instellingen.

Informeer bij je behandelaar of het KR8-programma al wordt ingezet, of kan worden ingezet!

“Ik heb geleerd hoe ik een terugval kan voorkomen door vroege waarschuwings signalen te herkennen en op tijd hulp in te schakelen.“

“Ik kreeg inzicht in mezelf en mijn aandoening. Dat maakte me sterker en hielp mij in de weg omhoog1

Marcel, 55 jaar

“De uitwisseling van kennis en ervaringen in de KR8-groep waren de basis voor mijn herstel”

Sasja, 25 jaar

Interesse?

Wil je meer informatie download dan hieronder de Informatiebrochure. Wil je weten of de instelling waar jij behandeld wordt ook met KR8 werkt? Neem dan contact op met je zorgcoördinator of behandelaar.

Download brochure